Wednesday, 18 May 2011

Lateral thinking


LaTeRaL tHiNkInG ......!!






This puzzle is called Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard . . . man
Q1. ---------
board


Ans. = man overboard
Okay, let's see if you've got the hang of it.



stand
Q2. ------------
i




Ans. = I understand



OK . . .
Got the drift ?

Let's try a few now and see how you fare ?

Q3. /r/e/a/d/i/n/ g/






Ans. = reading between the lines





Q4. r
road
a
d




Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ? Redeem yourself.




Q5. cycle
cycle
cycle







Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!






0
Q6. ---------
M.D.
Ph.D.








Ans. = two degrees below zero



C'mon give it a little thought! !




knee
Q7. ------------
light








Ans. = neon light
( knee - on - light )



U can prove u r smart by getting this one.


ground
Q8. ------------ ---
feet feet feet feet feet feet











Ans. = six feet underground



Oh no, not again ! !






Q9. he's X himself







Ans. = he's by himself



Now u messing up big time.




Q10. ecnalg







Ans. = backward glance


Not even close! !




Q11. death ..... life








Ans. = life after death


Okay last chance ............ ......

Q12. THINK








Ans. = think big ! !




And the last one is real fundoo - - -


Q13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaa bbbb...




Ans. = long time no 'C' ............ .. ......... ............ ........